Nyt on kesä kauneimmillaan. Toivoa sopii, että säät tästä vielä joku kaunispäivä kaunistuisivat useammaksikin päiväksi. Tänään on ollut yllättävän hyvä sää, ei ole vielä edes satanut, vaikkakin äsken ukkonen kyllä jyrisi. En ole käsityörintamalla saanut aikaiseksi juurikaan mitään. Muutaman hullun kierroksen olen tehnyt aloittamaani viivotinvirkkausta. Eiköhän se syksyn tullen ala virkkaus sormia syyhyämään niin saan keskeneräisen työn valmiiksi. Laittelen nyt tänne valokuvia mitä on tullut kesänaikana näpsittyä, katsellaan niitä kästöitä sitten myöhemmin. " Joku kaunispäivä"

 

1722200.jpg

Kameran naru kiinnosti kauhiasti kuvauskohdetta ja tässä lopputulos. Sainpas ainakin lähikuvan, jos en muuta.

 

1722202.jpg

Voihan kukka, siis voikukkanen.

1722203.jpg

Vaikka kuvassa on alppiruusu, ei kuva silti ole otettu Alpeilta vaan ihan kotosuomesta. Kylläpäs osaakin olla kaunis kukka. Ei voi muutakuin katsella ja ihailla.

1722204.jpg

Samainen kukkanen lähemmin tarkasteltuna.

1722207.jpg

Keskikesän juhlaa.

 

      1722215.jpg     1722218.jpg

Karhu Mesikämmen ja Kettu Repolainen Jäppilänniemen taidetiellä. En muista kenen taiteilijan tekemiä nämä olivat, mutta kauniita joka tapauksessa.

 

1722223.jpg

 Aina kun mä maitoo juon,
mä muistan sut ja hetken tuon.
Sulle sanoin näkemiin,
lähdin maalta kaupunkiin.
Mä sanoin sulle terve vaan,
tuskin enää tavataan.
Mä kirjeitä en osaa kirjoittaa,
panen maitoa tulemaan.
Vaikka kaupungissa kaikkee on,
ehkä kuitenkin oon onneton.
Sua aattelen mä aina vaan,
jos pääsisit tulemaan.

Kirjeessä, jota tyttö lukee tienposkessa on seuraavanlainen teksti.

Tyttösei!

Terveisii täält rintamalt.

Kovat on olleet oltavat va viel ollaan hengis. Tääl myö taistellaan Tali-Ihantalassa, tulimyrskys. Maisema on silpoutunt kokonaa ja mone matka on päättynyt tänne. Lauvantain mie pääse lomile täält rintamalt. Tuutha siekii Talole nurkkatanssiloihi ? Pojat haasteliit et Laamala tytöt pittäät tanssit iltahämäris, jos ne saavat sen Lääperi Toivo rammari sallaa otettuu mukkaa. Meitä tulo täält ainakii yks kuorma autolline.

Sinua ikävöin, sotapoikasi.

 

1722237.jpg    1722234.jpg

Tämä horsmankukka on kuin antajansa, rikkaruoho elon yrttitarhassa. Voiko muuta tuoda renttu reissultansa, hortoiltuaan kaun harhassa. 

 

1722240.jpg

Ei ole vuoksen voittanutta, yli käynyttä Imatran.