Kuten on jo useampaan otteeseen tullut todettua, on käsitöiden tekeminen jäänyt vähälle. Olympialaisten aikaan sain tilauksen salomoninsolmuhuivista. Piti hetkonen miettiä, että vieläköhän osaan tehdä sellaisen. Harjoittelin ensin vähän, ennekuin varmistin tilaajalle, että enköhän minä sellaisen saa tehtyä. Hän antoi langat ja niimpä Olympialaisia toisella silmällä ja virkkausta toisella silmällä seuraten tein huivin valmiiksi. Siitä tuli tämän näköinen. Novitan rose mohairista 3 kerällä. Kuva on hiukan kehno, kun en saanut huivia nätisti oikein mihinkään roikkumaan.

1915836.jpg

 

Pikkusiskoni innostui nukkekoti harrastuksesta keväällä ja etsittiin yhdessä ohjeita maton tekemiseen. Löydettiinkin joitakin malleja, mutta epäselväksi jäi mm. kuinka tiheälle aidakankaalle matot oli tehty. Noh, minä aloitin tekemään valmista kuviota harvalle aidakankaalle ristipistoin. Tässä se nyt on lähes valmiina, vain hapsuja ja silitystä uupuu. En tiedä tuliko kuviosta liian suuri nukkekotiin, mutta tehty mikä tehty.

 

1915838.jpg1915881.jpg

 

Taas on tullut syksy ja villasukkien suurkuluttaja äitini, pyysi minua neulomaan villasukat. Sukat tehtiin vaaleanpunaisesta Nallelangasta. Tässä ne nyt ovat onnellisen omistajan jaloissa ja tietysti Vilmankin piti päästä samaan kuvaan.

1915883.jpg