Se on syksy saapunut ja on taas aikaa keskittyä käsitöihin. Big Snow langasta oli tullut ihana uusi väri ja olihan se pakko ostaa lankaa ja neuloa kaulaliina. Kokeilin neuloa Big Snow lankaa novitan Pom pomin ohjeella. Huivista tuli hiukan tiheämpi kuin novitan langasta tehtäessä, koska big snowssa on lyhyemmät pampulat jalanka pampuloiden välissä. Tykkään itse enemmän tuuheasta kaulaliinasta. Harvempi huivi siis valmistuu neulomalla kaikki silmukat oikein. Tiheämpi huivi joita olen aina tehnyt, syntyy jättämällä kerroksen ensimmäinen silmukka neulomatta, muut neulotaan oikein.  Otin kummastakin versiosta kuvan, niin hahmottaa paremmin minkälainen ero on kyseessä.

                                                                                            

1.  Kaikki silmukat neulottu                 2.  Ensimmäinen silmukka neulomatta

Eron huomaa siinä,että ensimmäinen on harvempi,kun taas toisessa huivissa ensimmäiset silmukat kiristävät ja tällöin huivista tulee tiiviimpi. Kauneus on katsojan silmissä.

Kaksi salomoninsolmu huiviakin olen kerinnyt virkkaamaan. Toisen tein vaaleanpunaisesta äidille ja toisen violetista työkaverille. Huivit lämmittävät ihanasti syksyn viilenevissä illoissa.